Σχολή Οδηγών Άρης Παλάσκας

Μάρμαρα Παπαγεωργίου
20 Νοεμβρίου 2017
Uber Shop
20 Νοεμβρίου 2017

Περίληψη έργου:

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια μοντέρνα responsive ιστοσελίδα για τη Σχολή Οδηγών “Άρης Παλάσκας”. Για τις ανάγκες της υλοποίησης της ιστοσελίδας, φωτογραφήθηκαν οι χώροι και τα οχήματα της σχολής και δημιουργήθηκαν γραφικά, ενώ σχεδιάστηκε και νέο λογότυπο.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας:

Στόχος του έργου ήταν η παρουσίαση της σχολής, η online εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών και οι παροχή πληροφοριών σχετικά με την έκδοση διπλώματος οδήγησης. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε γκαλερί με φωτογραφίες της σχολής, τμήμα πληροφοριών για κάθε κατηγορία διπλώματος οδήγησης και τμήμα με τα απαραίτητα έντυπα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Το design είναι μινιμαλιστικό και δίνεται έμφαση στο να παρέχονται στο χρήστη άμεσα οι πληροφορίες που αναζητά, με ξεκάθαρη κατηγοριοποίηση, μεγάλες επικεφαλίδες και τμήμα συχνών ερωτήσεων στην αρχική σελίδα και τη σελίδα επικοινωνίας. Ταυτόχρονα ενσωματώθηκαν και online θεωρητικά τεστ σημάτων και Π.Ε.Ι. για την καλύτερη εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών.

Λογότυπο:

H Σχολή Οδηγών “Άρης Παλάσκας” ήθελε να ανανεώσει το λογότυπό της σχεδιαστικά. Υλοποιήσαμε το νέο λογότυπο και παρείχαμε το style guide με τα χρώματα και τις γραμματοσειρές για τις επαγγελματικές κάρτες και τα έντυπα της εταιρίας.

Φωτογραφία – Γραφικά:

Η Shoot Me Up ανέλαβε τη φωτογράφηση των χώρων και των οχημάτων της σχολής. Το retouching και τα γραφικά υλοποιήθηκαν από την Datech.

Υπηρεσίες

  • Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός Λογότυπου
  • Photography
  • Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO)
  • Hosting


Ζητήστε προσφορά!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή ιστοσελίδων και επικοινωνήστε μαζί μας!