Κατασκευή ιστοσελίδων


με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης
για όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων

Η datech μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά διαδικασιών κατασκευάζει Ιστοσελίδες, με γνώμονα:
  • Τον σωστό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, για εύκολο σερφάρισμα ακόμη και από τους πιο άπειρους χρήστες.
  • Τη σωστή προώθηση στις μηχανές ανάζητησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Εύκολο και λειτουργικό MENU πλοήγησης
  • Εντυπωσιακό Σχεδιασμό
  • Αμεσότητα στις επικοινωνία με τους πελάτες
  • Διαφημιστικές καμπάνιες για την προσέλκυση των πελατών.

Πρέπει να τονίσουμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή – προώθηση, αποθαρρύνει τον υποψήφιο πελάτη να συνεχίσει την πλοήγηση του, με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα και αυτό με τη σειρά του να προκαλέσει την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται, και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά στα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Βήματα κατασκευής ιστοσελίδας


Ανάλυση απαιτήσεων

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας ξεκινά με τη λεπτομερή ανάλυση του αντικειμένου της επιχείρησής σας καθώς και την μελέτη της υπάρχουσας εταιρικής ταυτότητας.


Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας

επιλέγοντας τις βέλτιστες μεθόδους για την προβολή των προϊόντων / υπηρεσιών σας. O προγραμματισμός της ιστοσελίδας γίνεται με την χρήση σύγχρονων εργαλείων και των πιο μοντέρνων τάσεων, με σκοπό να πετύχουμε μια σωστή εμφάνιση στους πιο δημοφιλείς browsers, σε διαφορετικές αναλύσεις οθονών, και συσκευών.


Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Η ιστοσελίδα βελτιστοποιείται και καταχωρείται στις μηχανές αναζήτησης ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισής της σε αυτές.


Προώθηση σε Social media

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του προφίλ της επιχείρησής σας σε κοινωνικά δίκτυα όπως τα facebook, youtube, google+ κ.α., και τα συνδέουμε με την ιστοσελίδα σας, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

Επικοινωνήστε μαζί μας!*


*Ζητήστε προσφορά, ή περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας

Datech